Preguntes freqüents de les xemeneies de bioalcohol
 
   
Foc sense fum, com és possible?
Amb la combustió d’Alfratol no es produeix cap quantitat significativa de fum ni de gas residual. El resultat de la combustió és calor, "vapor d'aigua" i una mica de CO2. Comparació: Inspira aire i espira CO2 . La quantitat de CO2 emesa correspon a la quantitat emesa per la combustió de dues veles de mida mitjana. Només s’ha de ventilar l‘habitació com es fa habitualment per procurar un canvi d'aire adequat.

Quant vapor d'aigua es produeix en la combustió?
Únicament tant com si es tingués un humectador a casa.

Hi ha també models segons les seves pròpies idees?
Vostè mateix pot actuar amb una mica de talent professional i seguint les nostres instruccions fent el revestiment per al “FIRE-BOX”. Per això no hi ha cap límit. Les indicacions de muntatge es reben en el contingut de l'enviament.

Són transportables les xemeneies?
En 5-10 minuts una xemeneia de bioalcohol està desmuntada i s'ha tornat a muntar al seu lloc. Ideal per mudances, hotels, oficines i molts més. O col·loqui la seva xemeneia de bioalcohol a l’hivern en el saló de casa seva i a les nits d'estius fresques a la terrassa o a un hivernacle.

Donen calor les xemeneies de bioalcohol?
Les xemeneies de bioalcohol es van crear principalment per a això, per a permetre a la seva llar una atmosfera agradable i la imatge agradable i tranquil·litzadora de les flames d'un foc. Per descomptat que es produeix “l'efecte secundari” de calor amb les flames d'un foc de les xemeneies de bioalcohol. Aquesta producció de calor, la grandària de les flames i el consum es poden regular per la safata de foc.

Necessito una autorització del propietari o de l’escura-xemeneies?
Les xemeneies de bioalcohol són focs com p. ex. fondues, canelobres, arbres de Nadal etc. No estan subjectes, per aquesta raó, als reglaments de calefaccions i no requereixen autorització. No obstant això, si pensa realitzar el revestiment en el mur del “FIRE-BOX” en el seu pis llogat i requereix fer importants reformes, li recomanem consultar abans al propietari del pis.

De què consten les xemeneies?
És diferent en funció del model, de MDF d'alta qualitat, AV 100, de fusta natural massissa, d'acer inoxidable polit i raspallat, granit d'alta qualitat Blue Pearl, marbre Rosso Verona, marbre Jura etc.

De què consten els troncs?
Els troncs consten d'una ceràmica especial ISO i per això es poden tornar a utilitzar.

En què consisteix l’ALFRATOL?
ALFTRATOL consisteix fonamentalment en un bioalcohol pur i altament filtrat que, no obstant això, s'ha carregat amb una petita part d'una substància amarga i d'un additiu especial per a fer-lo inadequat al consum i per a generar una imatge perfecta de la flama.

Què rebré amb la meva comanda?
El volum de lliurament de les xemeneies inclou les instruccions de muntatge, les observacions de seguretat, la xemeneia completa com a la seva comanda, ganxos d'encendre, embut d'omplir, envàs de mesurament i els troncs o la càmera de combustió de granit. El combustible ALFRATOL es pot adquirir en el comerç especialitzat.

És difícil fer un mateix el muntatge del FIRE-BOX?
Amb una mica de talent professional i un mínim d'inversió de material és possible instal·lar amb el “FIRE-BOX” pràcticament qualsevol xemeneia que desitgi. Les indicacions de muntatge es reben en el contingut de l'enviament.

Quant costa el foc?
La meravellosa atmosfera acollidora del foc de la seva xemeneia no costa molt més que el foc d'una xemeneia convencional. I tot això sense haver de fer llenya, emmagatzemar-la, ni anar a buscar llenya, sense espurnes ni cendres. Les despeses de consum per a una tarda en un ambient acollidor i agradable davant la xemeneia puja a aprox. 2-4 Euro.

S'han verificat els mobles xemeneia de bioalcohol?
Els productes de bioalcohol estan subjectes a les normes generals de seguretat i s'han comprovat per part de l'Estació Tècnica de Control Alemanya TÜV, l'Oficina d'Inspecció Industrial i al Institut Industrial Nacional.

 
   
PRESENTACIÓ
XEMENEIES METÀL·LIQUES
MÒDULS INSERTABLES
RECUPERADORS DE CALOR
BARBACOES
XEMENEIES DE BIOALCOHOL
GAMMA ECONÒMICA
ESTUFES I BARBACOES ECONÒMIQUES
RECUPERADORS D'AIGUA
PORTES PER XEMENEIES
Traductor Google
 
C/ Vidreres 61   |   17412 Maçanet de la Selva (Girona)   |   Tel. 674 46 98 66