Projecte Gyrofocus

Instal·lació realitzada a casa particular, amb sostre de 8,50 mts d’alçada, una xemeneia que amb més de 50 anys del seu naixement, continua sent un model revolucionari, tant en el disseny de les formes com per les seves característiques tècniques.

Muntatge de bastida d’alumini, protegint el sòl i col·locant-lo a una posició correcta per poder instal·lar el tub de sortida de fums, que va collat a placa amb tub ja pre-instal·lat en sostre, fixat mecànicament amb cargol 8 mm de diàmetre.


Un cop instal·lat el tub de sortida de fums, col·loquem el cos de la xemeneia:

Gyrofocus va ser la primera xemeneia del món suspesa i pivotant en 360°.La xemeneia Gyrofocus ha estat exposada al Museu d’Art Contemporani de Bordeus el 1996, al Centre Nacional d’Art Contemporani de Grenoble el 1997 (França) i al Museu Guggenheim de Nova York el 1998.

La seva fàcil instal·lació, gràcies a la fabricació a mida del conducte i de la placa de suspensió, i la seva sensibilitat tèrmica (característica del material utilitzat), li atorguen a aquest prestigiós model unes qualitats úniques que l’han convertit en un model internacional, símbol de la marca Focus.